Aanbieding!

ILIFE V7 Plus Robot Stofzuiger

399.99 175.00

ILIFE V7s Plus robot stofzuiger met dweil

Omschrijving:
V7s Plus is een intelligente robot stofzuiger die het vloerreinigingswerk automatisch uitvoerd. Bevrijd uw zelf van de dagelijkse vloerreiniging, het enige wat u hoeft te doen is het aan te zetten. V7s Plus is een robot stofuizger dat gecombineerd is met een stofbak en een watertank. Hiermee zuigt en dweilt het tegelijkertijd waar door u veel tijd bespaard. Het is ideaal voor harde vloeren en tappijt, het verwijderd vuil en veegt vlekken efficiënt weg met de ingebouwde dweil. De stofzuiger heeft een v-vormige borstel die het vuil oprolt en stof in de stofbak deponeerd, hiermee is de eerste reiniging voltooid. De vloer word gedweild met microvezel doek waadoor de vlekken zullen verdwijnen. Geniet van uw schone vloer! De V7s plus kan automatisch terugkeren naar het oplaadstation wanneer de batterij opgeladen moet worden.
Belangrijkste kenmerken:
* Intelligente valvermijdingsinductie
* Anti-botsingssysteem
* Automatisch zelf opladen
* Werktijd: 110 – 120 minuten
* Vermogen: 22W
* Ruis: minder dan 68dB
* Capaciteit stofbox: 0,3 / pc
* Watertankcapaciteit: 0.3L (water) + 0.06L (afval) (geïntegreerd ontwerp)
* Batterijcapaciteit: 2600 mAh

Wissen
Artikelnummer: 7111604301349 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Productbeschrijving

Op zoek naar een robotstofzuiger die je ondersteunt bij het stofzuig- en dweilwerk in huis? Dan is de V7S Pro geschikt voor jou. Deze stofzuiger maakt je huis op een systematische wijze schoon; m.b.v. een laser. Een laser op de robot ‘leest’ de ruimte en bepaalt de meest efficiënte route door de kamer; om meubels heen. De stofzuiger rijdt vrij rond en maakt geen gebruik van een afgebakend schoonmaakgebied. Je kan dus niet aangeven waar de robot wel of niet mag komen. Deze robot is geschikt voor zowel harde vloeren als (hoogpolig) tapijt en heeft een gebruikstijd van maximaal 120 minuten. Batterij leeg? De stofzuiger keert zelf terug naar het meegeleverde laadstation en laadt zich daar automatisch op. en als de batterij voldoende opgeladen is gaat de V7S Pro vanzelf verder met schoonmaken waar hij gebleven was. Detecteert vuil en vieze plekken met behulp van sensoren. De robot rijdt hier automatisch naar toe en maakt het schoon. Kan naast zuigen ook dweilen. Deze robot maakt niet alleen schoon, maar ook fris. Deze robot beschikt over extra zijborstels, speciaal ontworpen voor kleine hoekjes. Deze robot is in staat om over drempels tot 2 cm te rijden. Tapijten en vloerkleden in huis? Daar heeft deze robot geen moeite mee. Deel jij je huis met een harige viervoeter? Deze robot beschikt over een speciale borstel, speciaal geschikt voor (dieren)haren.Met een geluid van 55 decibel is de V7S Pro-Robotstofzuiger relatief stil. de V7S Pro is in 40 minuten weer volledig opgeladen. Dit is erg snel voor een robotstofzuiger.

Pluspunten van de V7S Pro

Pluspunten Mopping Function; De V7s ondersteund zowel droog als nat dweilen. Dweilt op één acculading en met gebruik van eenmaal zijn waterreservoir 180M2, meer dan genoeg dus!
PluspuntenEdge cleaning; Hiermee volgt de robot moeiteloos de randen in de kamer en pakt hij al het stof mee dat zich langs de plinten verzamelt!
PluspuntenSelf Rescue; Beschikt over extra sensoren waardoor zelfs als hij vastloopt in bijvoorbeeld snoeren de robot dit detecteert en zelf naar achteren rijdt.
PluspuntenHEPA-filter; Filtert fijnstof en eventuele vieze geurtjes bij het zuigen!
PluspuntenI-dropping technology; Zorgt ervoor dat het watergebruik wordt geminimaliseerd en er alleen water vrijkomt als de robot dweilt.
PluspuntenAccuduur; Met een volledige opgeladen accu kan de V7s 120 minuten aan het werk. Zodra accu leeg raakt keert hij zelf terug om op te laden.
PluspuntenScheduled cleaning; Stel een schoonmaakschema in zodat de robot zijn werk doet op de momenten dat jij het wil.
PluspuntenAnti collision function; Door de 14 geïntegreerde (infrarood) sensoren beschadigd de V7s je meubilair niet en kan bovendien nooit een afgrond in rijden.
Pluspunten Naast harde vloeren kan deze robotstofzuiger ook over laagpolig tapijt en/of vloerkleden.
Pluspunten De gebruikstijd van deze robot is 90 minuten. Dat is meer dan voldoende voor een gemiddelde verdieping.
Pluspunten De robotstofzuiger keert automatisch terug naar het basisstation wanneer de batterij bijna leeg is.
Pluspunten Deze robotstofzuiger hervat automatisch het stofzuigprogramma wanneer de batterij weer is opgeladen aan het basisstation.
Pluspunten Deze robotstofzuiger is relatief stil.
Pluspunten Binnen 3 uur tijd is je stofzuiger weer volledig opgeladen.
Pluspunten De vuildetectie herkent sterker vervuilde gebieden zelf en zorgt ervoor dat deze extra grondig worden gereinigd.
Pluspunten Deze robotstofzuiger is multi-inzetbaar: naast stofzuigen, kan deze robotstofzuiger ook dweilen.
Pluspunten Deze robotstofzuiger beschikt over zijborsteltjes, waarmee hij gemakkelijk de hoeken van een kamer schoonmaakt.
Pluspunten Deze robotzuiger kan drempels passeren tot ongeveer 2 centimeter hoog.
Pluspunten Naast harde vloeren kan deze robotstofzuiger ook over laagpolig tapijt en/of vloerkleden.
Pluspunten Deze robotstofzuiger is geschikt voor het opzuigen van honden- en kattenharen. De draaiende borstel in de zuigmond zuigen haren en pluizen moeiteloos op.

Goed om te weten:

Goed om te weten Deze robotstofzuiger heeft een willekeurige schoonmaakroute; hierdoor is het mogelijk dat de robotstofzuiger delen van de kamer overslaat.
Goed om te weten Deze robotstofzuiger bedien je niet via een app op je telefoon, maar door middel van knoppen op het apparaat zelf.
Goed om te weten Deze robot is niet programmeerbaar: je kan hem dus niet volgens een bepaald tijdsschema instellen.
Goed om te weten Deze robot kun je niet bedienen met Google Assistant.

Detail-1Detail-2Detail-3Detail-4Detail-5Detail-6Detail-7Detail-8Detail-9Detail-10Detail-11Detail-12Detail-13Detail-14Detail-15-960

Extra informatie

Kleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ILIFE V7 Plus Robot Stofzuiger” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *