OVER ONS

Kwalitatief de beste producten tegen een lage prijs en de best mogelijke service.


Goedkope producten worden vaak bestempeld als mindere kwaliteit dan hun duurdere tegenhangers. Maar dit hoeft zeker niet zo te zijn, en pycron bewijst dat. Op deze pagina vind je hoe en waarom onze webshop kwalitatief goede producten tegen lage prijzen en met de best mogelijke service kan aanbieden.

Kwaliteit

Strenge kwaliteitseisen zorgen voor een hoogwaardig aanbod van producten. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de producten in onze webshop voldoen aan de criteria die je als consument aan producten stelt. De producten worden uitgebreid getest, zodat we er zeker van kunnen zijn dat onze klanten alleen de beste producten ontvangen.

Goedkoop

Wist u dat bedrijven een groot deel van hun omzet gebruiken voor dure marketing en reclame campagnes? 
Wij doen dat niet, en de merken die wij aanbieden doen dat ook niet. Wij investeren dat geld liever in de klant. En dat zie 
je terug in onze prijzen. 

Service

Gratis retournerenGratis verzending
Eén jaar garantie op elk product15 dagen bedenktijd
Track & TraceNiet goed, geld terug
Veilig betalenPersoonlijk contact via email en telefoon(whatsapp)
Advies in heel Nederland en
België
Levenslang 5% korting vanaf de tweede bestelling

Ons Doel

Het doel van pycron is om jou van de beste producten te voorzien tegen de laagste prijs met de best mogelijke service. Ons assortiment is ontzettend divers, wat betekent dat er voor elke consument wat wils is. Wij proberen met onze webshop niemand uit te sluiten, en een groot en breed publiek aan te spreken. Ook staan wij voor een goede en persoonlijk service, en staat klantenbinding hoog bij ons in het vaandel. Wij nodigen je dan ook uit om bij vragen of opmerkingen vooral contact op te nemen met onze klantenservice.