update omtrent het coronavirus

In de huidige crisissituatie zien we een grote toename in het aantal online bestellingen en een toenemende druk bij leveranciers en bezorgdiensten. Ook is het erg druk bij onze klantenservice en doen we ons best om iedereen zo snel mogelijk te kunnen beantwoorden. Dit kan dus langer duren dan dat je van ons gewend bent. Het kan voorkomen dat de levertijden afwijken van de normale leverbelofte, hou rekening met extra verzendtijd. Door de grotere vraag naar artikelen is de levertijd niet altijd haalbaar. Om de leverbelofte naar onze klanten zo hoog mogelijk te houden, verruimen we in die gevallen tijdelijk de levertijd. Dit kan soms oplopen tot een levertijd van 28 dagen. We beseffen dat dit ontzettend vervelend is en reiken dan ook tijdelijk een tegemoet bon uit. We hopen op je begrip en hopen dat de impact beperkt blijft in deze toch al lastige tijd.

Code: 25cadeau

Verzending en afhalen

Zodra je bestelling is ontvangen krijg je van ons een orderbevestiging in je mailbox. Mail niet ontvangen? Check dan even je spam folder of neem contact op met onze klantenservice.

Verzending

Indien product op voorraad heb je het vaak de volgende dag al in huis. Mocht het product niet voorradig zijn hou dan rekening met 6 tot 12 dagen levertijd. Let op! Ons voorraad systeem is gekoppeld met meerdere leveranciers op verschillende locaties en onze eigen voorraad. Mocht je willen weten welke producten zich op welke locatie bevinden voor een actuele levertijd neem dan even contact op met onze klantenservice! Jij blij wij blij, de verzend service van pycron.

Afhalen

Het kan zijn dat je op het moment van bezorging niet thuis bent geweest. Kijk dan altijd even in je brievenbus of postnl geen briefje heeft achter gelaten. Het pakket kun je dan ophalen bij een ophaal punt van postnl.